HTML

Bolhairtás, Bolhairtó, Bolhák életmódja,Bolha blog

Bolhairtás, bolhairtó, bolhák életmódja, bolhacsípés. Emberbolha, kutyabolha, macskabolha.

Friss topikok

Bolhairtó permetezés: a bolhairtás alapművelete

2011.02.21. 16:39 Kártevőirtó

A bolhák elleni védekezés:
A bolhairtás fő és alapművelete a tartós hatású felületi permetezés. Kártevőirtó szakemberek koncentrátumból kevert bolhairtó munkaoldatot használnak erre a célra. A profi bolhairtás koncentrátumai akár egyszeri kezeléssel mentességet mentességet adnak a bolhák ellen. Kiterjedt bolha ártalom esetén azonban kétszeri bolhairtás szükséges lehet! A bolha faja a bolhairtás szempontjából nem lényeges, ugyanis a különböző bolhák gazdafajlagossága nem szoros. A kutya és macskabolha is képes vért szívni az emberből, továbbá képesek elszaporodni a lakásban. A bolhairtás folyamata a különböző bolhák esetében azonos.
Bolhairtás permetezéssel:
A bolhairtás célja a teljes bolhamentes állapot elérése. A bolhairtás műveletét alapos takarításnak kell megelőznie, hogy a bolhairtó hatóanyagot előkészített felületre tudjuk kijuttatni. Lakóterekben a teljes padlózat és a falak 1 méteres magasságáig történő irtószeres bolhairtó permetezését végezzük. Szükség esetén (zsúfoltság) hidegködös légtértelítést végzünk, ami a rejtett helyeken lévők bolhák egyedeit is eléri. Az apróra porlasztott bolhairtó oldatnak több órás a behatási ideje, ez idő alatt el kell hagyni a kezelt helyiségeket. Ez idő alatt gondoskodni kell a nyílászárók zárt állapotáról, hogy a bolhairtás hidegködös oldata sokáig lebegjen a légtérben. Ezt követően alapos szellőztetés szükséges. A bolhairtás általunk felhasznált irtószerei szelektívek, csak a rovarok szervezetére ártalmasak, emberekre nem.
Bolhairtás feltűnés nélkül:
A munka során lábzsákot használunk, így cipőnkkel nem koszoljuk össze a lakását. Bolhairtó szolgáltatásunkat nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. A bolhairtás diszkrét és tiszta módon történik.
Darázsirtó munkát is rendelhet cégüntől.

Bolhairtás megrendelés!
 

Szólj hozzá!

Címkék: bolhák bolhairtás bolhairtó

A bejegyzés trackback címe:

https://bolhairtas.blog.hu/api/trackback/id/tr122677376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása